Легкий Вадим

Інформація

Актор, режисер, екс-автор проектів телеканалу РТБ

Народився 9 травня 1970, Рівне.

Освіта: в 1991 році закінчив Рівненський державний інститут культури, спеціальність – актор, режисер театрального колективу.

Працював в українських театрах, проводив корпоративи та інші урочисті заходи. Працював на телебаченні як актор, режисер та автор проектів на телеканалі РТБ.  Знімався в кіно. В 2012 зіграв Романа Мельникова (Мелю)в кримінальній драмі “Брат за брата-2” .В 2013-му зіграв міліціонера в кримінальній драмі «Ловушка».

Фільмографія Вадима Легкого:

2012 – Брат за брата-2 – Роман Мельников (Меля)

2013 – Ловушка – Ігор, капітан

2014 – Возвращение Мухтара-9 – Єрмоленко

2017 – Дежурный врач – Артур Константинович

Помер 24 листопада 2017.

Джерело:  http://stuki-druki.com/authors/Legkiy-Vadim.php

Відгуки

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *